Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Relax and dream...


  

 Γειά σας!

Σας αρέσουν οι εικόνες φαντασίας;

Πάντα μου άρεσαν ο φανταστικός κόσμος με τις νεράιδες και τις μαγικές δυνάμεις τους τα μικρά καμωμένα ξωτικά,τα πελώρια και περίλαμπρα  κάστρα.

Ακόμα και εικόνες από το σύμπαν με φανταστικούς κόσμους που δεν έχει δει το ανθρώπινο μάτι... 

Υπάρχουν καλλιτέχνες που σχεδιάζουν απίστευτες αξιοθαύμαστες τέτοιες εικόνες,και βλέποντας τες ξετυλίγεται και η δική μας φαντασία και ίσως κάπου κάπου να κλείνουμε τα μάτια και να φανταζόμαστε και μας κάπου εκεί σε ένα σημείο της εικόνας να μεταμορφωνόμαστε σε μια νεράιδα ή σε ένα αγόρι με μαγικές ιδιότητες...

Κάπου που πέφτουν οι ηλιαχτίδες του ήλιου πάνω σε μια όμορφη καταπράσινη πεδιάδα με ένα ήμερο ελάφι που κάθεται δίπλα σου και σου κρατάει συντροφιά και πανέμορφα ποικιλόμορφα ευωδιαστά λουλούδια,και η πάχνη από την υγρασία... δημιουργεί μια  μυστηριώδη ατμόσφαιρα.

Ή ακόμα ένα άλλο σημείο που θα μπορούσαμε να φανταστούμε τον εαυτό μας να χαλαρώνει είναι ο ουρανός όπως η εικόνα κολάζ που επεξεργάστηκα με διάφορα στοιχεία και φίλτρα...

Μια γυναικεία όμορφη ύπαρξη ξαπλωμένη χαλαρώνει πάνω στα απαλά αφράτα σύννεφα όπου χαλαρώνουν και την φυλάνε οι δύο πιστοί της φίλοι ένα άσπρο άλογο ,ένα άσπρο πουλί και  ένας άσπρος λύκος...

Πάντα ήρεμη και γαλήνια ,χωρίς ποτέ να νιώθει μόνη αφού οι πιστοί της φίλοι δεν απομακρύνονται ποτέ από δίπλα της.

Και όταν αρχίζει και βραδυάζει θα μπει μέσα στο πελώριο πέτρινο κάστρο της,να κοιμηθεί

 Το μεγάλο κρεββάτι της με τα πουπουλένια μαξιλάρια της θα την περιμένει εκεί στα ζεστά... Θα ξαπλώνει με την αέρινη απαλή νυχτικιά της,θα βλέπει την φωτιά από το αναμενόμενο της τζάκι,και η ζέστη θα την χαλαρώνει και σιγά σιγά θα αποκοιμιέται...στο δωμάτιο με τις απαλές ροζ πορτοκαλί αποχρώσεις που χρωματίζουν τους τοίχους από το φως της φωτιάς.



Άλλη μία εικόνα που επεξεργάστηκα,εδώ η φωτογραφία είναι δικιά μου,την είχα βγάλει στην Αθήνα πάνω σε μια γέφυρα.




Τις έβαλα διάφορα φίλτρα και πρόσθεσα κάποια στοιχεία όπως το κάρο με τα άλογα  με την κοπέλα μέσα ...τα πουλιά,τα άστρα...Τα σύννεφα σαν σχήμα δεν τα πείραξα απλά τους άλλαξα φίλτρα.

Την πάνω εικόνα θα τη βρείτε εδώ,τυπωμένη σε διάφορα προϊόντα όπως μαξιλάρια,κούπες t-shirt και άλλα.

Έχω κάποιες εικόνες που έχω επεξεργαστεί σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που φιλοξενεί τα σχέδιά σου και τα εκτυπώνει σε διάφορα προϊόντα.

Εσείς διαλέγατε μια εικόνα που έχω σχεδιάσει την βλέπετε έτοιμη σε διάφορα προϊόντα, κάνετε την παραγγελία,και όλα τα αναλαμβάνουν εκείνοι.

Ευχαριστώ πολύ ,καλή συνέχεια!











 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου