Διάφορες Παρουσιάσεις

ΚΑΝΤΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΞΤΕ ΤΑ ΧΡΏΜΑΤΑ ΣΑΣ


Θέλετε να ταιριάζετε τα χρώματα σας;(δωρεάν!)
Eίναι ένα φοβερό εργαλείο για την δημιουργία χρωματικών παλετών,για κάθε περίσταση.
Η εφαρμογή αυτή ονομάζεται Αdope Kuler.

Για ηλεκτρονική σχεδίαση,μπορεί ο χρήστης να εξάγει τις χρωματικές παλέτες στο Adope Photoshop,Adope Illustrator και Adope InDesign.
Δεν χρειάζεται όμως να χρησιμοποιηθεί,μόνο για ηλεκτρονική σχεδίαση.
Εγώ ας πούμε το χρησιμοποιώ αν ποτέ θέλω να φτιάξω μία κατασκευή είτε από πολυμερικό πηλό ή μία οποιαδήποτε κατασκευή που έχει μέσα συνδυασμό χρωμάτων.
Οπότε δοκιμάζοντας διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων,φτιάχνω μία παλέτα,και με βοηθάει να φανταστώ πως περίπου θα είναι τα χρώματα μεταξύ τους σε αυτό που θα φτιάξω. 
Ίσως με την ίδια λογική να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οτιδήποτε απαιτείται να γίνει ένας συνδυασμός χρωμάτων.Όπως στο συνδυασμό χρωμάτων ενός δωματίου που θα θέλατε να διακοσμήσετε και να ταιριάξετε το χρώμα των επίπλων σας των κουρτινών σας, και το χρώμα των τοίχων σας.
Να φτιάξετε μερικές παλέτες με διαφορετικούς συνδυασμούς και να αποφασίσετε στο τέλος πια από όλες σας αρέσει πιο πολύ.Μπορείτε να περάσετε στην πράξη αφού έχετε φανταστεί πως θα δείχνουν περίπου τα χρώματα που έχετε συνδυάσει,στην διακόσμηση του δωματίου σας.
  • Λίγες γενικές πληροφορίες:
Είναι μία on-line web εφαρμογή,εντελώς δωρεάν.
Φτιάχνετε όσες χρωματικές παλέτες θέλετε.Η κάθε παλέτα  που φτιάχνετε θα έχει μέχρι 5 χρώματα.

Μπορείτε να φτιάχνετε τους συνδυασμούς χρωμάτων σας με δύο τρόπους:
  1. Μέσω ενός χρωματικού κύκλου που έχει ''άπειρα'' χρώματα.
  2. Μέσω μιας φωτογραφίας.
Το τελευταίο (αν και έχω χρησιμοποιήσει και τα δύο) είναι καταπληκτικό γιατί αναλύει αυτόματα 5 χρώματα της φωτογραφίας,στα παρουσιάζει σημειωμένα πάνω στην φωτογραφία  σου και επίσης έτοιμα στην χρωματική σου παλέτα.

Θα γράφει αριστερά της σελίδας για το 1 : ''great from a color ''(όπως βλέπετε εδώ).
                              και για το 2: ''great from an image''.(όπως βλέπετε εδώ).(Βλέπετε τα κυκλάκια στην φωτό που εντόπισαν τα χρώματα?) 

Πρέπει μόνο πρώτα να έχετε Adope ID.(Adope ταυτότητα)
Ξέρετε e-mail,κωδικό,ότι χρειάζεται δηλαδή για να εγγραφείτε.
Μετά μπείτε απευθείας από την σελίδα που θα μεταβείτε(εκεί που λέει πάνω-πάνω δεξιά της σελίδας ''visit kuler now'').Ή αλλιώς κάνετε εγγραφή στην Adope.com στην διεύθυνση που σας ανακατεύθυνα παραπάνω,
(εκεί που λέω'' κάντε ένα λογαριασμο εδώ'')

Υπάρχει και κοινότητα,όπου οι χρήστες έχουν τις δικές τους παλέτες και υπάρχει μία αλληλεπίδραση μεταξύ σας,αφού μπορείτε να δείτε τις δικές τους παλέτες και να τις ψηφίσετε και να τους στείλετε μήνυμα,αλλά και το ίδιο μπορούν να κάνουν και αυτοί σε σας.
 
   

        HACKάροντας Τα 'Επιπλα Της ΙΚΕΑΣ
Xακάρετε τα έπιπλα της Ικέας προσαρμόζοντας τα στις δικές σας ανάγκες.
Το IKEA Hachers είναι ένα site όπου έχουν μαζευτεί άτομα από όλο τον κόσμο και τροποποιούν τα έπιπλα της Ικέας,παρέχοντας εναλλακτικές ιδέες για τα προιόντα της.
Μπορεί να είναι τόσο απλό αυτό που θα χακάρουν οι Hackers,όπως από το να προσθέσουν απλά ένα διακοσμητικό στοιχείο στο δημιούργημα τους,ως στο να βάλουν αρκετή δόση  εφευρετικότητας. 
Εξερευνήστε τις άπειρες παραλλαγές και διασκεδάστε το.
Είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις τα γνωστά σε όλους έπιπλα και αντικείμενα,-που σχεδόν όλο και κάτι οι πιο πολλοί θα έχουμε αγοράσει από εκεί-να μετατρέπονται σε κάτι διαφορετικό όμορφο και λειτουργικό!
Μπορείτε ακόμα να στείλετε και τις δικές σας μετατροπές στο site,εκεί στο πάνω μέρος της σελίδας ,στο μενού που γράφει σε μία ετικέτα ''post a hack''.To site έχει αρχίσει να γίνεται διάσημο,όποτε γιατί να μην ''εκτεθεί'' η κατασκευή σας σε αρκετό κόσμο,να πάρετε καλές κριτικές και να νιώσετε ένας από τους δημιουργούς από όλο τον κόσμο που λαμβάνει μέρος?