Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Η καλλιτέχνης πολυμερικού πηλού.-Chris Kapono (madarinmoon)




Έχω δει όλες μα όλες τις δημιουργίες της και θαυμάζω την δουλειά της.Η Chris Kapono(madarinmoon) γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μιζούρι Αμερικής.
Όπως λέει η ίδια στην περισσότερη διάρκεια της ζωής της,ζωγράφιζε και σχεδίαζε.Χρησιμοποιεί ακουαρέλα,μελάνια,και ακρυλικά χρώματα.Εκτός ότι φτιάχνει και πουλάει τα χειροποίητες δημιουργίες της από πηλό,πουλάει και τις ζωγραφιές της,τα σχέδια της,στολίδια και άλλα.

Στην πάνω εικόνα έχει επικαλύψει ένα σημειωματάριο,τετράδιο ή ότι είναι,με πολυμερικό πηλό σε χρώματα του μπλέ και πράσινου και έχει προσθέσει τυρκουάζ και γυάλινους λίθους.



Σε αυτή την πάνω φωτογραφία τα κοσμήματα είναι σε χρώματα του πράσινου,μοβ,και χρυσού,με πέτρες swarovski και έχουν χρησιμοποιηθεί PearlEx,που είναι μία μη τοξική χρωστική ουσία σε σκόνη,και metallic wax που είναι μία ουσία σε μορφή πηγμένης πάστας και δίνει μεταλλική αίσθηση στο κόσμημα.



Στην φωτογραφία ένα γυναικείο πρόσωπο από πολυμερικό πηλό και ορειχάλκινα στολίδια,σε ένα πήλινο βάζο.

θα την βρείτε εδώ:www.flickr.com/people/mandarinmoon/ που έχει περίπου 600 και,φωτογραφίες από αυτά που έχει φτιάξει,και στο προφίλ της θα βρείτε και άλλες διευθύνσεις που έχει τις δημιουργίες της όπως το ''etsy''. Το προφίλ της είναι εδώ:http://www.flickr.com/people/mandarinmoon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου