Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!ΜΕ ΤΟ OLIOBOARD!


To http://olioboard.com/ σας δίνει την δυνατότητα με αληθινά αντικείμενα να διακοσμήσετε τον χώρο σας όπως τον φαντάζεστε,δωρεάν!
  Έχει όλα τα είδη του σπιτιού σε χιλιάδες,εσείς τα επιλέγετε σύμφωνα με το στυλ που θέλετε να δημιουργήσετε,και απλά να τα τοποθετείτε στους χώρους που δίνονται (και αυτοί έτοιμοι),και εσείς τους επιλέγετε.

Είναι περισσότερο όπως το λένε moodboard,δεν ξέρω πως το λένε στα ελληνικά...Πίνακας διάθεσης?Πίνακας γούστου?

(Δεν μου πάει και πολύ στα ελληνικά η κανονική μετάφραση της λεξης mood=διάθεσης...Δεν ξέρω...Εσείς πως θα το λέγατε στα ελληνικά)?

Βάζετε σε έναν πίνακα όλα τα είδη των δειγμάτων που σας ενδιαφέρουν για έναν χώρο.
Έχω δει σε πολλά site που το κάνουν.Το κάνουν όχι ηλεκτρονικά αλλά πραγματικά.Τα άτομα που τους έχουν ελκύσει διάφορα πράγματα κάνουν συνδυασμό χρωμάτων και στυλ,με δείγματα και αποκόμματα από περιοδικά ή οτιδήποτε και τα κολλάνε σε ένα πίνακα σημειώσεων στο σπιτάκι τους ή στο γραφειάκι τους.
Αυτά τα κάνουν και τα περιοδικά που βάζουν επίσης ''moodboards'' στα τεύχη τους.

Αυτόν τον χώρο παρακάτω τον επέλεξα και τον διακόσμησα εγώ.
Έχει κουμπιά που κάνουν τα έπιπλα να γυρνάνε αλλά μερικά εγώ δεν μπόρεσα να τα ρυθμίσω όπως ήθελα λόγω της έτοιμης εικόνας που ήδη είχαν.
Όποιος μπορέσει ας μου πει και σε μένα.:-)
Eδώ κάτι άλλο που διακόσμησα,σε στυλ Έθνικ.
Μου αρέσει να κάνω μείξη διάφορων στυλ.
Μου φαίνεται ότι λειτουργεί καλύτερα σαν πίνακας των δειγμάτων που θέλεις να βάλεις στην διακοσμητική σου σύνθεση.


Άλλος ένας πίνακας που ετοίμασα πριν,σε στυλ γραφείου για να έφτιαχνα διακοσμητικά είδη,αν υπήρχε άλλος τοίχος θα έβαζα πολλά ραφάκια και ντουλαπάκια για αποθηκευτικό χώρο.
Η δεξιά ταπετσαρία θα ήταν ο άλλος τοίχος του δωματίου.


Δεξιά που έχει δυο κρεμάστρες θα έβαζα κορδόνια και κορδέλες που θα περισεύαν.Μέχρι εκεί το πήγα ίσως αν θέλετε να το συνεχίζατε εσείς θα μπορούσατε να κάνετε καινούργιο πίνακα ως προέκταση του δωματίου σας.





ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
Αριστερά ο χώρος που τώρα είναι γεμάτος (δείτε στην τελευταία εικόνα)θα είναι κενός.
Εσείς θα επιλέξετε την κατηγορία και μετά όταν θα διαλέξετε ένα αντικείμενο που θα σας αρέσει θα κάνετε κλικ στο τετραγωνάκι και θα το σύρετε πάνω στον άδειο χώρο.
Θα το σμικρύνετε ή θα κάνετε όποια αλλαγή χρειάζεται.
Παίξτε λίγο μα τα κουμπάκια και θα βρείτε την άκρη.

Κάθε πίνακα που φτιάχνετε μπορείτε αργότερα να δείτε ένα-ένα τα αντικείμενα που χρησιμοποιήσατε,σε ξεχωριστό κουτάκι, και επίσης την τιμή τους,και λίγες πληροφορίες.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τους πίνακες σας,και 
θα δείτε και άλλων χρηστών τους πίνακες που έχουν φτιάξει,και μπορείτε να βάλετε στα αγαπημένα σας όποιο σας αρέσει και να αφήσετε και σχόλιο,και στων δικών σας αλλά και στων άλλων.
Έχει και κάποιους διαγωνισμούς,και 3 εργαλεία νομίζω που πληρώνετε για να σας εξυπηρετήσουν για την σχεδίαση.Ένα είναι ''παλέτες χρωμάτων'',που δείχνουν τον συνδυασμό χρωμάτων που χρησιμοποιήσατε.

Όλα τα αντικείμενα πωλούνται κανονικά.αλλά δεν ξέρω αν βρείτε κανένα να φέρνει εδώ.Κάποια shiping που έψαξα,έτσι απλά για να δω,δεν είχαν για Ελλάδα.Μπορεί όμως να υπάρχουν,δεν ξέρω.Αν σας ενδιαφέρει κάτι πολύ ψάξτε το,και πείτε και σε μένα αν βρείτε.(λεφτά που θα βρούμε)! :-)





Νομίζω θα σας αρέσει πολύ!Καλή διασκέδαση!
Μην ξεχάσετε θέλει εγγραφή,δηλ το εμαιλ σας και κωδικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου