Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ Η ΜΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΘΗΚΗ

Τα δερμάτινα τσαντάκια που βλέπετε μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε,το μικρό σαν θήκη για το κινητό σας,ή για το 
i-pad σας,ή ακόμα και για να βάλετε κοσμήματα .Το μεγάλο,σαν τσαντάκι ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε.Mε έναν χάρακα ή ένα μέτρο προσπαθήστε να δημιουργήσετε τις δικές σας διαστάσεις ανάλογα με τα αντικείμενα που θα βάλετε μέσα. 
                                                                      


Αυτά που χρειάζεστε για υλικά είναι λίγα.

  • Κομμάτια δέρματος,(ένας φίλος μας τα έπαιρνε από βιοτεχνία δωρεάν,αφού είναι ρετάλια που δεν χρειάζονται οι βιοτεχνίες).
  • Δερμάτινα κορδόνια (από μαγαζιά με χάντρες)
  • Μαγνητικές ασφάλειες(από μαγαζιά κοπτικής-ραπτικής)
  • Εργαλείο που κάνει τρύπες (από μαγαζιά κοπτικής-ραπτικής ή από μαγαζιά που έχουν υλικά για παπούτσια και ζώνες.
  • ΄Ενα μέτρο που να έχει inches.


Tο σχεδιάζετε σε τρία μέρη,στα πλάτη και μήκη που λέει(1,2),διπλώνετε το κάτω κουτάκι (έτσι όπως το βλέπετε παρακάτω) με το πάνω κουτάκι,ράβετε και τις δύο πλαϊνές πλευρές και στην ουσία έχει διαμορφωθεί το σχήμα του πορτοφολιού σας(3).Μετά τοποθετείτε τις μαγνητικές ασφάλειες(4),κόβετε τους τρεις κύκλους ,τους τοποθετείτε (5).
Μετά κάνετε δύο τρύπες από αριστερά και δεξιά στο πάνω και στο κάτω μέρος του πορτοφολιού και περνάτε τις λωρίδες δέρματος ανάμεσα.Τέλος φτιάχνετε και σε μία γωνία στο τσαντάκι σας και το λουράκι του με μία πλεξούδα.
Και αυτό ήταν!


Νομίζω δεν είναι δύσκολο να το  δοκιμάσετε γιατί υπάρχουν πιο δύσκολες κατασκευές από ότι αυτή.Θα προσπαθήσω γενικά να βρίσκω σχετικά εύκολες κατασκευές για σας.

Κάντε κλικ παρακάτω να δείτε πως φτιάχτηκε από τον δημιουργό: