Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

Συλλογή φωτογραφιών με πανέμορφα χειροποίητα κάθε είδους!Φτιάξτε τα και εσείς!

Στην ιστοσελίδα αυτή θα βρείτε αναρίθμητες φωτογραφίες με χειροποίητα αντικείμενα και καλλιτεχνήματα κάθε είδους.H σελίδα της είναι όπως την βλέπετε εδώ.Φωτογραφίες διατεταγμένες στη σειρά με μορφή καρτελών.
           κάντε κλικ εδώ να οδηγηθείτε στο site:http://craftgawker.com/?message=login_success

Έχει 34 κατηγορίες!Από κοσμήματα,κατασκευές από διάφορα υλικά,πήλινα,πλεκτική,τσάντες,μικρο έπιπλα,προσωπικό στυλ(χτενίσματα, μακιγιάζ,κ.τ.λ),μοδιστρική,μέχρι και συνταγές για φαγητά και γλυκά.

        


                                                                                         
Το μόνο που έχετε να κάνετε,είναι να κάνετε κλικ πάνω σε κάθε φωτογραφία που θα επιλέξετε κάθε φορά,και τότε αυτόματα θα οδηγείστε στο site του δημιουργού που έφτιαξε το αντικείμενο που επιλέξατε εσείς με το κλικ σας.
Σε κάθε καρτέλα,κάτω δεξιά έχει ένα μικρό εικονίδιο μίας  καρδούλας,-αφού βέβαια πρώτα εγγραφείτε στο site-μπορείτε καθώς πατήσετε την καρδούλα,(θα γυρίσει η καρτέλα με το που κάνετε εσείς κλικ,και θα γράφει από πίσω της την λέξη ''save'')να σώσετε την φωτογραφία με το αντικείμενο που επιλέξατε στα αγαπημένα σας(''favorite''),και κάθε φορά όταν μπαίνετε στο site θα είναι αποθηκευμένα εκεί όλα αυτά που σας έχουν αρέσει,και που μπορείτε να δείτε πως φτιάχνονται,ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!


Υπάρχει η εφαρμογή αυτή  και για i-phone στην ιστοσελίδα,για να την κατεβάσετε,και θα βλέπετε από το κινητό σας όλα αυτά τα πανέμορφα πράγματα.

κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε την εφαρμογή: